Hvis du holder af intense oplevelser, hvor du mærker adrenalinen rulle i dine årer, så bliver 2018 et år, hvor du får mulighed for at leve dine drømme ud på en eller flere afvores events.

På vores Porsche Sport Driving Experience arrangementer, som afholdes i 2018 i Sorø på Sjælland og på Ring Djursland i Jylland - vil du kunne opleve en formiddag eller eftermiddag i et udvalg af Porsches modeller, hvor en professionel instruktør leder dig gennem forskellige køresessions på et køreteknisk anlæg. Mere info følger i starten af 2018. 

Vi er ligeledes ved at planlægge vores On Track sæson for 2018. 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og hør mere, når vores eventkalender for 2018 er klar. 

Porsche Ice Experience i Åre 2018

Porsche Ice Experience i Åre er et eksklusivt arrangement, der giver dig mulighed for en fantastisk oplevelse ud over det sædvanlige. Du får mulighed for kørsel i forskellige Porschemodeller på sne og is med hjælp fra dygtige instruktører.

Porsche Ice Experience bliver afholdt i Sverige den 22./23. januar 2018. Prisen er kr. 19.995 og inkluderer direkte fly fra Københavns Lufthavn, transfer, overnatning, middag og morgenmad samt kørsel. Vi har et meget begrænset antal pladser til arrangementet, pladserne sælges efter "først-til-mølle" princippet.

Læs mere og book din plads her
Ring Knutstorp sæson 2017

Bilsterberg sæson 2017

Mantorp Park sæson 2017