Hvem vil ikke gerne køre i en bil, der er forsikret fra kofanger til kofanger – selvom den er brugt?

Det er essensen af Porsche Approved. Vores topprofessionelle teknikere gennemgår din bil på 111 punkter, så den lever op til de standarder en Porsche kræver og fortjener.

Når du leaser en Porsche med Porsche Approved, betyder det, at din drømmebil forbliver intakt. Faktisk er vi så stolte af vores produkt, at vi har valgt at give det vores eget navn - Porsche Approved.

Hos Porsche Leasing, er Porsche Approved altid inkluderet i aftalerne i mindst 12 måneder af gangen.

Porsche Assistance

Er uheldet ude vil der altid være tilknyttet Porsche vejhjælp, som en integreret del af vores leasingaftaler.

Porsche Assistance giver dig altid en såvel sikker ud- som hjemrejse, når turen køres i en Porsche. En service der følger med som standard ved købet af enhver ny Porsche. Den gælder også brugte Porscher med en Porsche Approved aftale.

Servicen gælder både i Danmark og udlandet (36 europæiske lande samt Tunesien og Marokko). Er uheldet ude sikrer Porsche Assistance, at samtlige passagerer inkl. evt. kæledyr sammen med bilen bliver bragt frem og tilbage. Uheldet kan bestå af alt fra tekniske problemer med bilen eller trafikuheld til sygdom blandt passagerne.

Med i alt 23 ydelser er Porsche Assistance en omfattende service, som vi gerne fortæller mere om hos vores Porsche Centre.

Ring til Porsche Assistance på +45 80 200 911, hvis du har brug for assistance.